PREVOZ

Žurajte varno in uporabite organiziran prevoz! – Ne pijte in potem vozite!

 

MARIBOR – LJUBLJANA – NOVA GORICA – SELIŠČE

Kontakt:
info@point2point.si

Rezervirajte si svoj sedež in bodite brez skrbi!

Pomembno: minimalno število prijavljenih je 5, v kolikor jih bo manj bo prevoz odpovedan. Organizira se lahko tudi druge lokacije, v kolikor se pokaže zanimanje in ob minimalni prijavi vsaj 8 ljudi.


Na NATURAL BASS – JUNGLIST WEEKENDER z avtomobilom, vlakom, avtobusom,…

Z avtomobilom:
Na Tolminsko se pripeljemo iz smeri Ljubljane preko Idrije, preko Škofje Loke čez prelaz Kladje ali čez Sorico, čez Sorico pa tudi iz smeri Bohinja in Bleda. Pot nas vodi skozi Most na Soči. Preko Gorenjske (Bled, Kranjska gora) lahko gremo tudi čez prelaz Vršič in skozi Bovec. S primorskega konca (Koper) pa je dostop preko Nove Gorice (iz sosednje Italije prečkamo obmejni prehod Vrtojba) i. Ko pridemo v Tolmin sledimo tablam za Kobarid nakar zavijemo desno proti vasi Kamno kjer vas že čakajo nove smernice za pot do festivala.

Kako v dolino Soče?
V Tolmin
Z vlakom:
Vlak vozi iz Ljubljane preko Jesenic do Mosta na Soči. Od tam je še 5km do Tolmina. Urnik najdete na spletni strani Slovenskih Železnic.

Z avtobusom:
Avtobusi vozijo na liniji Ljubljana – Tolmin – Bovec in liniji Tolmin – Nova Gorica. Urnik najdete na spletni strani Avtobusne postaje Ljubljana.